site kat musik

Flag of Germany
Flag of the United Kingdom

Al 150 jaar is het Flaes-orgel in onze kerk te beluisteren. Om ervoor te zorgen dat dit historisch instrument ook in toekomst zo mooi blijft klinken is echter een uitgebreide restauratie nodig. Deze vindt op dit moment plaats in het kader van ons orgelproject. Ruim de helft van de hiervoor nodige middelen is al binnen door donaties, benefietevenementen en steun van verschillende organisaties. Om de rest van het geld bijeen te brengen, nodigen wij iedereen uit om een of meerdere orgelpijpen te adopteren: leden en vrienden van de kerk, muziekliefhebbers, vrienden van historische instrumenten... Meer informatie over deze bijzondere kans om persoonlijk betrokken te raken bij onze orgelrestauratie vindt u onder Orgelpijp adopteren.

Helaas is ons blog over het orgelproject op dit moment alleen beschikbaar in het Duits.